Ontdek onze

Brussel frame PVC, aluminium, hout-rolluiken-zonnetenten

#main-header {background-color: rgba(0,0,0,0);box-shadow: none;}#et-main-area {margin-top: -110px;}>

Artipose is een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen en deuren in PVC, aluminium en hout. We zijn gevestigd in Brussel en kunnen overal in België komen.

frame

Artipose biedt PVC, aluminium of houten kozijnen voor je ramen.

Deuren

De deur die je kiest, is de deur die het beste bij je huis past, die jouw stijl vertegenwoordigt en die authentiek en origineel is voor jou.

ROLLUIKEN

Artipose biedt PVC, aluminium of houten kozijnen voor je ramen.

GARAGE DEUREN

Een functionele garagedeur helpt je spullen te beschermen. Maar hij moet ook een esthetische functie hebben. Daarom is het aan te raden om een vakman in te schakelen voor de installatie van een robuuste, duurzame garagedeur die bij de gevel van het huis past.

storingen en reparaties

Een verzoek om dringende interventie? Our technici staan tot uw dienst. Voor elke interventie contact opnemen met het telefoonnummer 0483 62 58 80

 

zonnetenten

Ben je op zoek naar een oplossing om je terras, huis of tuin zo aangenaam en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken? Koel het dan af met een zonnescherm.

Meer informatie nodig?

vraag advies aan een van onze professionals

Problemen oplossen?

onze experts komen op verzoek snel ter plaatse om in te grijpen.

 

BEL ONS OP 0483 62 58 80

Over Ons

 

Belgisch familiebedrijf opgericht in 2017.
Artipose is een echt dynamisch bedrijf.

De mogelijkheid om ideeën voor te stellen, het luisteren naar iedereen en de openheid van geest maken het dagelijks leven in dit bedrijf tot een waar genoegen. Ons personeel bestaat uit getrainde vakmensen die gespecialiseerd zijn in oplossingen op maat. Het vermogen om je aan te passen aan speciale projecten.

Een betrouwbaar team!

Waarom op ons vertrouwen

Het team is dynamisch en creatief. Innovatie en het ontwerpen van ambitieuze projecten is een bron van motivatie voor het hele team. Zorgvuldigheid en netheid in ons werk zijn belangrijk voor ons.

Werk dat met precisie en nauwgezetheid wordt uitgevoerd, staat garant voor kwaliteit.

Luisteren naar de klant is essentieel. Daarom wil Artipose dicht bij zijn klanten staan om voortdurend aandacht te hebben voor hun behoeften.

Artipose

contact met ons opnemen

Meer informatie nodig over onze verschillende producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaand formulier.

Een lid van ons team zal zo snel mogelijk reageren.

Contact

1 + 6 =

Artipose: uw expert in maatoplossingen

info@artipose.be

Brussel, België

nl_NLNL