installatie van

Zonwering

plaatsing zonwering

 

Met een zonnescherm op maat, creëer je een aangenaam terras waar alles mag en niets moet. In een handomdraai rol je het zonnescherm naar beneden en kun je in de schaduw genieten van het mooie weer. Tijdens de aangename zomeravonden blijft de warmte langer behouden dankzij de bescherming van het zonnescherm. Niet vergeten: de zonnescherm op maat voorkomt ook verkleuring van je tuinmeubelen en houdt het interieur koel.

precies jouw type

 

We bieden meer dan 10 soorten zonnepanelenDeze kunnen worden onderverdeeld in drie categorieën: de standaard versie, de halve kistluifel en de boxluifel. De eerste is de meest eenvoudige. Wanneer het doek wordt opgerold, blijft het zichtbaar aan de boven- en onderkant. Voor de half-doosmodelDe stof is alleen zichtbaar van onderaf wanneer deze is opgerold. De stof van modellen met een volle box is volledig beschermd tegen vuil en weersinvloeden. 

zonnescherm op maat

 

Zonwering wordt op maat gemaakt voor u. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zonnescherm perfect bij uw huis en tuin past, zowel qua grootte als qua esthetiek.

onze merken Zonwering

U kan op ons rekenen!

WIJ WERKEN GRAAG MET U SAMEN

Artipose: uw expert in maatoplossingen

info@artipose.be

Brussel, België

nl_NLNL